“Better an oops than what if.”

Utelias seikkailija ja yli-innostuja, jota mikään ei harmita enempää, kuin elämättömät seikkailut. Spontaanius viehättää. Sydämeni sykkii ikuisesti Itävallalle, lumilautailulle ja aktiivisille elämyksille. Ikimuistoisin seikkailuni tähän mennessä on 8 kuukauden reppureissu pitkälti yksin Aasiassa ja Oseaniassa. Nykyisin saan myös paljon käydä duunimatkoilla Euroopassa. Vuoden 2021 tavoitteinani on kehittyä valokuvaajana ja ehkä hiukan oppia editoimaan videoita, mutta ainakin päästä käymään Etelä-Amerikassa. Lisäksi haluan alkaa opiskelemaan espanjan alkeita.

Matkoilla ihastun aidoista kohtaamisista paikallisten kanssa ja parasta onkin oppia heiltä heidän kulttuuristaan. Ahdistun väenpaljouksista ja pakonomaisesta nähtävyyksien perässä juoksemisesta.

Arjessa Turussa olen tapahtumatuottaja ja hupitelinevoimistelija. Valmistuin kesällä 2018 filosofian maisteriksi Turun yliopistolta. Pääaineeni on saksan kieli ja sivuaineeni matkailu ja kauppatieteet. Jos sinua kiinnostaa miksi perustin blogin vuonna 2017, kannattaa kurkata tämä postaus.

Pysythän kyydissä niin seikkaillaan yhdessä!