Voita liput Matka 2018 -messuille!

* yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2018 *

 

Ensimmäinen päivä vuotta 2018. Uusi vuosi ja uudet kujeet – tämänhän tarkoittaa myös uutta ja toivottavasti mahdollisimman antoisaa ja elämysrikasta reissuvuotta! Vuoden päivät aikaa tehdä tästä vuodesta se parhain ja ikimuistoisin tähän mennessä. Ainakin omalla kohdallani lupaan valmistua, matkustaa ja säilyttää lapsenomaisen kyvyn innostua asioista. Aion myös matkailla enemmän kotimaassa, sillä vuodenvaihde täällä Kuusamon korkeiden hankien keskellä on saanut minut jälleen muistamaan Suomen luonnon monipuolisuuden ja kauneuden.

Omiin reissusuunnitelmiin kannattaa lähteä hakemaan vähän inspiraatiota ja lisävauhtia tammikuun Matka 2018 – messuilta.  Matkamessut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. En tiedä kehtaanko tätä edes myöntää, mutta en ole vielä koskaan käynyt kyseisillä messuilla. Sen vuoksi odotankin tämän vuoden messuja erityisen innolla! Messuohjelma pursuaa mitä kiinnostavampia luentoja ja esityksiä. Ammattilaispäivänä ohjelmassa on useita itseäni kiehtovia kestävän matkailun teemoja minun vanhojen matkailuopintojen opettajien puhumina. Matkamessujen yleisinä päivinä 19-21.1.2018 kaukokaipuisia reissailijoita hemmotellaan niin toisten matkabloggaajien innostavilla esityksillä kuin kiinnostavien matkakohteiden esittelyillä. Näiltä messuilta lähdet takuulla tuhat ja sata reissuvinkkiä ja -haavetta rikkaampana.

 

 

Arvonta

Oman bloggaajapassin lisäksi sain yhden lippupaketin arvottavaksi myös teille kyseisille messuille! Lippupaketti sisältää kaksi lippua Matka 2018 -messuille ja se oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn yhtenä päivänä välillä 19-21.1.2018. Samalla tiketillä pääset tutustumaan myös Caravan -messuille! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen minkä matkahaaveen aiot toteuttaa tänä vuonna tai vaihtoehtoisesti voit myös kertoa mistä matkakohteesta unelmoit.

Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, käy kommentoimassa tätä postausta myös blogini Facebook-sivuilla. Silloin olet mukana arvonnassa kahdella arvalla. Osallistua voit 10.1.2018 asti. Muistathan antaa blogin kommenttikentässä myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan liput lähetettyä onnekkaalle voittajalle.

Uskallusten ja unelmien täytteistä vuotta 2018 kaikille!

31 comments

 1. Muutto Espanjaan toivottavasti toteutuisi syksyllä ! Sitä ennen meno lippu Aasiaan ja käymään niissä maissa missä vielä ehtinyt käydä 😍

 2. Roomaan js takaisin junalla (ilman lentämistä) on jo suunnitteilla ja rahoitus kunnossa. Tänä vuonna ei toteudu mutta mietinnössä on matka Venäjän ja Kazakstanin kautta Kiinaan ja Siperian läpi takaisin Suomeen.
  Myös Baku kiinnostaisi. Noin 50 tunnin matka Moskovasta.

  Huom! Lentäminen on niin saastuttavat ja kestämätöntä matkustamista että sitä pitää välttää. Lentää tulee vain sinne mihin ei muuten pääse. Esim Islantiin ei muuten pääse, ei myöskään esim Arabiemiraattien. Portugaliin ja Lontooseen pääsee, samoin lämpimään, ja tietenkin Matkamessut.

 3. Matkustaisin pidennetylle viikonloppulomalle Eurooppaan tai viikoksi etelään esim. Espanjaan

 4. Vietnam kiinnostaisi, mutta saa nähdä jääkö haaveeksi vai onnistuuko toteuttaminen.

 5. Matkahaaveenani on ollut reissu Tasmaniaan ja Uuteen Seelantiin, tänä vuonna reissu toteutuu! 🙂

 6. Kandaan pitkään haaveissa olleen reissun matkasuunnittelu on käynnistynyt! 🙂 Ei malttaisi odottaa.

 7. Olen aina unelmoinut Australiasta ja toivottavasti tänä vuonna (viimeistään ensi vuonna!) saan haaveni toteutettua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.