Media KIT

Eveliina Tyllinen

Korkkarit rinkassa -blogin takana on 29-vuotias turkulainen Eveliina, joka innoissaan jakaa matkoiltaan spontaaneita kokemuksia ja riemukkaita seikkailuvinkkejä. Arjessani olen yrittäjä ja tapahtumatuottaja. 

Seuraajani innostuvat omatoimisesta matkailusta, käsilläseisontavinkeistä kauniissa ympäristöissä. He kaipaavat vinkkejä matkoilleen kotimaassa ja ulkomailla, sekä arvostavat aktivitettirikasta arkea. Kuluneen vuoden aikana kotimaanpostaukset ovat blogissani nousseet erityisen korkeaan suosioon.

Tuotan aktiivisen seikkailijan näkökulmasta matkailuaiheista sisältöä, josta yhteisöni saa vinkkejä omaan arkeensa ja inspiraatiota omatoimisille matkoilleen.

1.1.2021-31.3.2021

Stats

INSTAGRAM:

1300 Instagram seuraajaa

7K tavoitettua tiliä / kk

12 sitoutumis-%

77% suomalaisia

18% Turku, 17% Helsinki, 6% Tampere

60% 25-34 -vuotiaita, 

51% naisia / 49% miehiä

BLOGI:

3500 uniikkia vierailijaa /kk

5000 sivukatselua / kk

93% suomalaisia

35% Helsinki, 27% Turku, 6% Tampere 

25% 25-34 -vuotiaita

68% naisia / 32% miehiä

Arvoni: lapsenomainen ilo, luonto ja vastuullisuus

Kantavina teemoina sisällössäni ovat vastuullinen matkailu, aktiviteetit ja sykähdyttävät elämykset, sekä matkavinkit ja -unelmat eri kohteisiin. Elämää ei missään nimessä pidä ottaa liian vakavasti, vaan sen sijaan pyrkiä seuraamaan seikkailuita ja niitä asioita, jotka saavat hymyn huulille. Toivon välittäväni tätä viestiä sisällössäni. Minulle on tärkeää tehdä yhteistyötä vain sellaisten brändien kanssa, mitkä sopivat arvoihini ja joiden palveluita voin aidosti suositella yleisölleni.

palvelut

Jukrat, tehdäänkö yhteistyötä?

Parhaiten minut tavoitat mailitse:

hello@eveliinatyllinen.fi

Instagram storyt, reels ja feed loistava tapa tavoittaa milleniaaliyhteisöni lyhyen tavoiteen kamppanjoissa. Onnistuneesti hakukoneoptimoitu blogipostaus näkyy hakutuloksissa ja yrityksenne saa näkyvyyttä pitkällä aikajänteellä.

Voimme sopia myös sisällön tuottamisesta yrityksen kanaviin. Rakastan valokuvausta. Sunnittelen mielelläni juuri teidän yritykselle sopivan kokonaisuuden!

Laskutus onnistuu.